Paras epilaattori 2023 – Testivoittajat

Epilaattori on ihokarvojen poistamiseen tarkoitettu laite. Epilaattori nyppii ihokarvan karvatupesta juurta myöten, jolloin uuden karvan kasvaminen on hitaampaa kuin esimerkiksi höylällä leikatun karvan takaisinkasvaminen. Epilaattorien hinnat ovat noin 50-200 € riippuen merkistä ja lisävarusteista. Uusia epilaattoreita voi käyttää myös suihkussa.

    • Epilaattori testeissä annetaan pisteitä käyttömukavuuden ja lopputuloksen perusteella
    • Phillipsin ja Braunin mallit ovat pärjänneet testeissä parhaiten
    • Testivoittajat ovat yleensä kuluttajalehtien valitsemia, mutta suositut bloggarit ovat myös tehneet tuotetestejä

 

 

Testivoittaja Hyvä ostos
Test-Vergleiche Philips BRE640 / 00 Philips Epilaattori BRE225
Kuningaskuluttaja Braun Silk -épil 7
Remington Smooth Silky 3 in 1
Philips Satin Perfect 6572

Epilaattori testivoittaja 2020

Kuningaskuluttajan epilaattoritesti

Kuningaskuluttajan testiryhmä testasi neljää epilaattoria kuukauden ajan. Testiin valittiin neljä noin sadan euron laitetta sekä yksi hinnaltaan edullisempi laite. Testivoittajia valittiin kaksi, Braun Silk -épil 7 7280 ja Remington Smooth Silky 3 in 1. Molemmat saivat 3,7 pistettä viidestä. Testin kolmas oli 3,3 pisteellä Philips Satin Perfect 6572 ja viimeisenä edullinen Babybliss 3,0 pisteellä.

Braun Silk -épil 7 testivoittaja epilaattori

Braun Silk -épil 7
+ Nopea
+ Tehokas

+ Lisävarusteet

Lue lisää.

Remington Smooth Silky 3 in 1 epilaattori testivoittaja

Remington Smooth Silky 3 in 1
+ Hellävarainen
+ Hinta-laatusuhde

Ei kaikista nopein käyttää

Lue lisää.

 

Braun ja Phillips sopivat testiryhmän mielestä parhaiten nopeaa ja tehokasta ajoa kaipaavalle, kun taas hellävarainen Remington on kipua pelkäävän valinta. Kaikki tuotteet olivat hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Testiin voi tutustua tarkemmin täällä.

Epilaattori testivoittaja 2019

Test-Vergleiche:n epilaattoritesti

Saksalainen kuluttajavertailusivusto Test-vergleiche vertaili viittä eri epilaattoria. Voittajaksi valikoitui Philips BRE640 / 00. Phillipsin epilaattori sai kiitosta lisävarusteistaan, helppokäyttöisyydestään, leveästä ajopäästä sekä tyylikkäästä muotoilustaan.

Philips BRE640 epilaattori testivoittaja

Philips BRE640 / 00
+ Leveä ajopää
+ Lisävarusteet

+ Muotoilu

Lue lisää.

 

Hyvä ostos -maininnan sai saman valmistajan Philips Epilaattori BRE225. Selvästi voittajaa halvemman mallin mukana tuli niinikään iso määrä lisävarusteita.

Philips HP6540/00 epilaattori testivoittaja

Philips Epilaattori BRE225
+ Hinta
+ Lisävarusteet

 

Lue lisää.

 

Pikatestit

Philips Satinelle Prestige Wet & Dry  kokemuksia – Heartbeat Journal

Heartbeatin Henna ja Camilla testasivat Phillipsin epilaattoria. Laite sai kokonaisarvosanaksi 3/5. Testaajia miellytti laitteen muotoilu ja se sai kiitosta kuiva-ajo ominaisuuksistaan. Lisäksi lisävarusteiden määrää ja karvojen ajamisen miellyttävyyttä kehuttiin. Miinuspuolelta löytyvä märkäajo sekä epämiellyttävä nipistely. Lisäksi jotkin alueet piti ajaa moneen kertaan halutun lopputuloksen saamiseksi. Testin voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Philips Satinelle Prestige Wet & Dry 

Philips Satinelle Prestige Wet & Dry 
+ Kuiva-ajo
+ Lisävarusteet

+ Muotoilu
Märkäajo
Osa kohdista pitää ajaa moneen kertaan

Lue lisää.

Braun Silk Epil 9 kokemuksia – Eevsku

Epilaattoria aikaisemmin käyttämätön Eevsku arvioi Gigantin yhteistyöpostauksessa Braun Silk Epil Beauty Set 9 -tuotepakettia, johon kuului myös Braun Silk Epil 9 -epilaattori. Eevsku piti Braunin epilaattoria yhtenä markkinoiden parhaita ja kiitteli erityisesti helppokäyttöisyyttä aloittelijalle, johdottomuutta sekä suihkukäytön mahdollistavaa vesitiiviyttä. Myös käyttöä edeltävä ihonkuorinta onnistuu laitteen mukana tulevalla kuorintavaihtopäällä.

Braun epilaattori silk epil 9

Braun Silk Epil 9
+ Helppokäyttöisyys
+ Johdottomuus

+ Vesitiivis

Lue lisää.


Paras epilaattori eri käytötarkoituksiin

Paras epilaattori bikinalueelle

Mikäli arvostat siistiä lopputulosta yhdellä ajokerralla, valintasi on Philips HP6409/03. Se ei ole kaikista mukavin epilaattori käyttää, mutta sai ylivoimaisesti parhaat pisteet ajotuloksesta Kuluttaja-lehden testissä. Jos käyttömukavuus on sinulle tärkeintä, Braun SE 3170 Solo pääsee melkein yhtä hyvään lopputulokseen, mutta on käytössä huomattavasti mukavampi.

Bikinielueen kuiva-ajoon sopii hyvin Philips Satinelle Prestige Wet & Dry, mutta nimestään huolimatta sen märkäajo-ominaisuudet ovat heikot.

Paras epilaattori kasvoille

Braun Silk 9 on ollut kasvoepilaattorina sekä testiraatien että bloggareiden mieleen.

Hyvä ja edullinen epilaattori

Jos etsit hyvää epilaattoria, mutta et halua maksaa liikaa, 40-50€ hintaiset Phillipsin epilaattorit ovat hyvä valinta. Kuluttaja-lehden testissä ylivoimaisesti parasta jälkeä teki testin edullisin Philips HP6409/03. Kyseistä mallia voi olla vaikea löytää enää kaupoista, mutta saman epilaattorin uudemmat mallit Philips Satinelle HP6422 ja Philips Satinelle HP6423 ovat myös varmoja valintoja.


Muita Braun Silk Epil 9 epilaattori kokemuksia

Minulla on ollut jo vuosia epilaattori käytössä. Nyt kokeilussa oleva malli on kuitenkin parempi ja monipuolisempi kuin vanha laitteeni. Odotin kainalokarvojen epilointia innolla mutta kokeilun tulos on kuitenkin, että siihen en epilaattoria voi käyttää, koska on liian kivuliasta. Kasvoepilaattori on oikein hyvä. Samoin valosta on yllättävän paljon hyötyä. Suosittelen.

***

En voisi olla tyytyväisempi tähän epilaattoriin! Se on tarkka, mielestäni aikaisempaa malliani (silk épil 7) kivuttomampi, eteenkin kainaloita epiloidessa sekä huomattavasti nopeampi leveämmän ajopäänsä ansiosta! Suosittelen tuotetta lämpimästi!

***

Olen kuluttanut paljon aikaa peilin edessä alati esiin puskevien “viiksikarvojen” nyppimiseen. Nyt saan ne laajalta alueelta tasaisesti ja nopeasti poistettua kasvoepilaattorin avulla. Eikä tämä ole edes kivuliasta, vaikka sitä ennakkoon vähän pelkäsinkin. Hyvä keksintö!

Braun epil 5 kokemuksia

Minulla oli säärissä maksimissaan 3 millimetrin sänkeä ja tällä epilaattorilla sai poistettua ihokarvat vaivattomasti. En ole kokenut epiloija, mutta säärissä epilointi ei ollut todellakaan kivuliasta ja iho tottui epiloimiseen hetken jälkeen, jonka jälkeen se ei oikeastaan tuntunut enää lainkaan. Silk-epil 5:ssa on 40 pinsettiä, joten jälki on todella tarkkaa. Laitteessa on vielä apuvalokin, joka helpotti kaikkien ihokarvojen poistoa. Ensimmäisen käyttökerran perusteella suosittelen todellakin tätä epilaattoria

Phillips epilaattori kokemuksia

BRE650/00 on hyvä. Suomenkielistä ohjekirjaa tai käyttöohjetta jäin kaipaamaan

***

Laite oli suuri pettymys, varsinkin hintaansa nähden. Yhden jalan epilointiin palaa aikaa järjettömän kauan kun suhaa eessuntaas laitteella ja karvat eivät irtoa.

***

Philips BRE650/00-epilaattori mukautuu nykynaisen tarpeisiin täydellisesti. Ulkomuotonsa vuoksi sitä on helppo pitää kädessä, johdottomuus taas takaa käytön missä vain, jopa suihkussa! Itse pysyttelin kuivalla maalla, mutta täytyy varmaan testata myös suihkussa.

Muita epilaattori kokemuksia

Mulla on nykyään Braunin Silk-epil expressive, siihen olen oikein tyytyväinen. Philips Satinelle oli  todella huono, oli halpa mutta katkoi karvoja ja teki huonoa jälkeä.